• darkblurbg

IJsfestijn

IJsfestijn

Kinderen tot en met 9 jaar kunnen tijdens het ijsfestijn bij ons gebracht worden op woensdag 28 december en op vrijdag 30 december van 10.00 - 14.00 uur als papa en/ of mama even een rondje willen schaatsen. Kinderen mogen voor een uur worden gebracht, de groepsgrootte is maximaal 8 kinderen. Op woensdag zijn Marjan en Danique aanwezig en op vrijdag Mandy en Natasja.

Vacature

Vacature

Kinderopvang Het Hogeland is opzoek naar een sportieve topper voor de BSO!

Yessss!! BSO in Zoutkamp vanaf 26 augustus 2019

Yessss!! BSO in Zoutkamp vanaf 26 augustus 2019

Yesss! Vanaf 26 augustus 2019 zal Kinderopvang Het Hogeland ook buitenschoolse opvang (BSO) aanbieden in Zoutkamp. De opvanglocatie is gevestigd in SWS Zoutkamperril. Spread the word en laat nog meer kinderen genieten van een super leuke tijd bij Kinderopvang Het Hogeland!

Wijzigingen opvangpakketten vanaf januari 2019

Wijzigingen opvangpakketten vanaf januari 2019

Kinderopvang Het Hogeland wil graag flexibel zijn en u als ouder/verzorger zo goed mogelijk tegemoet komen in de opvang van uw kind(eren). Vanaf januari 2019 zullen er een aantal wijzigen zijn in de opvangpakketten. De criteria van de opvangpakketten zijn uitgebreid terug te vinden onderaan de website bij het kopje 'links'. De belangrijkste veranderingen zijn hieronder even kort toegelicht.