• darkblurbg

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! En heb je al een kindje of misschien al meerdere kinderen, dan weet je dat het een drukke tijd is om werk/studie met een jong gezin te combineren. En een drukke periode is prima, als het (weer) werken en/of studeren maar gepaard gaat met opvang voor je kindje(s) waar je helemaal zeker van bent en vertrouwen in kunt hebben. Daarbij zeker kunt zijn van liefdevolle aandacht, een schone en veilige omgeving en het begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling van je kind. Elke dag weer de bevestiging krijgt van: “Vandaag gaat het weer goed komen. Ik kan met een gerust hart aan het werk”

Kinderopvang Het Hogeland heeft één locatie kinderdagopvang in Leens en één locatie kinderdagopvang in Winsum, beide in de gemeente Het Hogeland. Onze locaties kinderopvang zijn dagelijks open van 07.00 - 18.00 uur. Desgewenst kunnen wij onze opvanglocaties een half uur eerder en/of een half uur langer openstellen. 

Dagopvang is per dag af te nemen met minimaal 1 dagdeel van 5 uur van 8.00 uur tot 13.00 uur of 13.00 uur tot 18.00 uur. Het betreft een jaarcontract waarvan de sluitingsweek tussen Kerst en Nieuwjaarsdag voor rekening is van Kinderopvang Het Hogeland. De overeenkomst is daarom op basis van 51 weken. Het is tevens mogelijk om de opvang van uw kindje alleen in de schoolweken te laten plaatsvinden.

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

We hebben onze wijze van werken beschreven in ons pedagogisch beleid en beleid veiligheid en gezondheid. Het pedagogisch beleid is te lezen via de volgende links:
Pedagogisch beleid KDV Leens
Pedagogisch beleid KDV Winsum
Pedagogisch beleid KDV D'ukkies Winsum

Kinderopvang Het Hogeland heeft twee locaties buitenschoolse opvang, in Leens en in Winsum. De kwaliteit van onze opvang wordt beoordeeld door de GGD Groningen in opdracht van de gemeente waarin de opvanglocatie bevestigd is.

Voor het laatste inspectierapport kunt u de volgende link aanklikken:
Inspectierapport landelijk register kinderopvang locatie Leens
Inspectierapport landelijk register kinderopvang locatie Winsum

Inspectierapport landelijk register kinderopvang locatie D'Ukkies

Bekijk tarieven