• darkblurbg

Kinderopvang D’Ukkies wordt voortgezet door Kinderopvang Het Hogeland!

Gepubliceerd op: 03-06-2020

Kinderopvang D’Ukkies wordt voortgezet door Kinderopvang Het Hogeland!

Na een periode van overleg heeft mevrouw Truus Verstappen, directeur van D’Ukkies kinderopvang in Winsum in de organisatie Kinderopvang Het Hogeland van Giena van der Veen een betrouwbare kinderopvang-organisatie gevonden om haar kinderopvang aan over te dragen. De overname is per 01 juni 2020.

Truus Verstappen biedt al sinds februari 2006 met D’Ukkies kinderdagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in het verpleeghuis De Twaalf Hoven aan de Meeden in Winsum. Kinderopvang Het Hogeland biedt kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Winsum, Leens en Zoutkamp. De overname maakt het mogelijk aan Het Hogeland om aan twee kanten van Winsum haar missie uit te dragen namelijk het creëren van een hooggewaardeerde leefomgeving waar waardigheid, welbevinden en geluk worden ervaren. Giena van der Veen is zeer verheugd met het feit dat het vertrouwen in haar en haar organisatie is gezien door Truus Verstappen.

Medewerkers van beide organisaties hebben elkaar al leren kennen nog voordat de overname bekend gemaakt kon worden. Door het sluiten van de verpleeghuizen vanwege het CoVid-19 virus in maart jl. moest Truus Verstappen zeer snel op zoek naar een vervangende ruimte waarin alle faciliteiten aanwezig zijn voor het opvangen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Daarin was de locatie van Kinderopvang Het Hogeland in Winsum een welkome noodlocatie. Sinds 11 mei is D’Ukkies weer terug op eigen nest!