• darkblurbg

Graag wil ik mij even voorstellen. 

Ik ben Giena van der Veen en heb sinds 1 juni 2018 de organisatie Kindercentrum de Grondzeiler overgenomen van de familie Beerda. Sinds januari 2009 werk ik in de kinderopvang en dan met name in leidinggevende en bestuurlijke functies. Gestart ben ik als docent in het MBO en later bij verschillende bedrijven in het management.

In 2009 ben ik als clustermanager in de kinderopvang begonnen en heb ik mijn ondernemerskwaliteiten echt de ruimte kunnen geven. En dat in een branche dat vele malen dynamischer is dan ik destijds gedacht had. Mijn drijfveer is dat ik voor ouders de stabiele en betrouwbare factor wil zijn voor hun kind(eren) als het gaat om het combineren van gezin, werk en soms ook nog een studie. Misschien ook omdat ik ervaringsdeskundige ben met een gezin met 5 kinderen en altijd gezin, werk en studie gecombineerd heb.

Daarbij wil ik niet alleen de oppasfunctie hebben, maar bijdragen aan het ontzorgen van ouders en voor de kinderen bijdragen aan hun bagage bij het opgroeien. Voor de kinderen werken we daarom vanuit gezamenlijke pedagogische principes. Voor mij betekent dat in essentie het respect hebben voor de autonomie van elk kind (waardigheid), het lekker in je vel zitten (welbevinden) en plezier (beleven van geluk) belangrijke uitgangspunten zijn. Graag wil ik daar mijn steentje aan bijdragen. Samen met het voltallige team van pedagogisch medewerkers, de ouders en bovenal de kinderen.

Graag tot ziens op één van onze locaties van Kinderopvang Het Hogeland

Giena van der Veen

 

Over ons