• darkblurbg

Hallo,

Ik stel me even voor, mijn naam is Nienke Stenekes - v/d Heide en woon in Leens. Samen met mijn man en 3 kinderen (8/6/2 jaar).

Mijn opleiding SPW3 heb ik gevolgd op Landstede in Zwolle. Daarna heb ik een tijdje gewerkt in een supermarkt en daarnaast was ik leidster op peuterspeelzalen in de gemeente De Marne. Hier ben ik in 2010 mee gestopt.

Ik ben vanaf de opening van de overgenomen organisatie Kindercentrum De Grondzeiler werkzaam als pedagogisch medewerker. Je kunt mij tegenkomen op het kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang.

Het werken met kinderen is geen dag hetzelfde, en daar geniet ik dan ook heel veel van. Ik vind het heel fijn om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Elk kind is bijzonder en uniek, dat gevoel probeer ik ook over te brengen op de kinderen. Het is voor mij belangrijk dat kinderen op hun eigen tempo de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Dat ze spelenderwijs een divers spel- en speelmateriaal aangeboden krijgen waardoor ze geprikkeld en nieuwsgierig gemaakt worden en blijven om daarmee zichzelf zo verder te ontwikkelen.

Ook op de buitenschoolse opvang vind ik het altijd erg gezellig. Deze kinderen hebben hele andere behoeftes. Ik geniet erg van de gezelligheid van een spelletje met ze spelen, knutselen of lekker naar buiten om te kijken wat de natuur ons te bieden heeft.


Tot ziens bij Kinderopvang Het Hogeland!


Over ons